Elämys ruukkiympäristössä

Kattohuoneemme ovat rauhan tyyssija, jossa moderni maailma kohtaa menneen ajan hengen. Vanhan kokoonpanohallin katolle nostetut merikontit tarjoavat uudenlaisen elämyksen avautuvalla maisemaikkunalla. 

Kattohuoneemme on suunniteltu luontomatkailijaa silmällä pitäen. Olemme huoneiden maisemaikkunoilla halunneet tuoda luonnon mahdollisimman lähelle sisätiloja. Lisäksi huoneiden suunnittelussa on jo rakenteista lähtien ollut mielessä kestäväkehitys, monipuolisuus sekä kierrätys.

Jotta saavuttaisi rauhan ja pystyisi nauttimaan ympäröivästä miljööstä olemme jättäneet televisiot pois näistä huoneista. Makoile sängyllä tai istu nojatuolilla, ota kuppi teetä ja nauti ympäröivästä kyläelämästä ja harmoniasta.

Hotellin vastaanotto sijaitsee kahvilassamme, Café Mathildedalissa ja on avoinna sen aukioloaikojen mukaan tai tilauksesta. Hotellimme sijaitsee kivenheiton päässä Teijon kansallispuistosta, puolentunnin ajomatkan päässä Salon keskustasta ja lähellä Turkua (75 km).

Nainen katselee kattohuoneiston ikkunasta avautuvaa maisemaa.

Huoneet

Kattohuoneemme on rakennettu merikontteihin, jotka on nostettu vanhan kokoonpanohallin (1920) katolle keskelle historiallista ruukkitehdasaluetta. Jokaisessa huoneessa on kaikki nykyajan mukavuudet: laadukas 160 cm leveä parisänky, oma kylpyhuone, lämmitys / viilennys, vedenkeitin sekä kahvia ja teetä ja seinän kokoinen avattava maisemaikkuna. Aamiainen sisältyy hotelliyöhön ja se tarjoillaan asiakkaan aikataulun mukaan kahvilassamme.

 

Varaa tästä

Kattohuoneiston makuuhuone.

Tarina

Halu kehittää aluetta ja majoituskapasiteetin kasvattaminen toivat yhteen Krista Gustafssonin ja Jari Lehtovaaran. Heillä oli halu ja visio hyödyntää vanhan Kokoonpanohallin katto jollakin tavalla. Suunnittelujen ja selvittelyjen jälkeen kesäkuussa 2022 kuusi uusiokäyttöön otettua merikonttia nostettiin kokoonpanohallin katolle. Nämä kausimajoitukseen tarkoitetut merikontit eli Kattohuoneet luovat omanlaisen piirteen Mathildedalin Ruukkitehtaille.

Silta kattoterassille.

Vastuullisuus

Olemme mukana Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) -vastuullisuusohjelmassa. Kehitämme majoituspalveluidemme vastuullisuutta jatkuvasti ja otamme tähän liittyvät asiat huomioon parhaamme mukaan.

Kattohuoneissa vastuullisuus toteutuu vanhojen käytöstä poistettujen merikonttien uudelleen käyttöön ottamisella tähän majoituskäyttöön. Lisäksi huoneissa on täytettävät suihkusaippua-shampoo-annostelijat suihkuissa. Huoneen hintaan kuuluvat virvokkeet ovat Laitilan tuulivoimalla valmistamia ja ne on pakattu lasipulloihin. Useamman yön yöpyville tarjoamme välisiivouksen ja pyyhkeiden vaihdon vain vieraiden pyynnöstä. Näin säästämme muun muassa vettä pienemmillä pesulakuluilla.

Aamiaisella pyrimme tarjoamaan lähellä tuotettuja ruokia. Kaikki kasvikset ovat vähintään Suomessa tuotettuja, mutta kesäaikaan tarjoamme paikallisia kasviksia. Kananmunat tulevat myös lähituotettuna ja leivän leivomme itse kotimaisista jauhoista.

Kansainvälisille vierailijoille tuomme ilmi hanaveden laadun, jotta he suosisivat sitä pulloveden sijaan.

Nainen seisoo ranskalaisellaparvekkeella.

Hotellipaketit ja lahjakortit