Juhlat Mathildedalissa

Tunnelmalliset juhlatilat ja satumainen ruukkimiljöö meren läheisyydessä luovat upeat puitteet juhliin: häät, ylioppilas- ja rippijuhlat, syntymäpäivät, ristiäiset ja muistotilaisuudet. Unohtamatta ihanan herkullisia ruokatarjoiluja. Mathildedal on juhlapaikkana täydellinen valinta. Yöpyminen Hotel Mathildedalissa kruunaa ihanan juhlapäivän!

 

Tarjouspyyntö

Juhlakattaus.

Valimo

Ainutlaatuinen ja tunnelmallinen tila luo upeat puitteet juhlaan. Valimo sopii 70–150 hengen kesäisiin tilaisuuksiin, jossa olet kuin ulkona mutta kuitenkin katon alla. Valimossa voit viettää unohtumattoman tapahtuman tai juhlan 1850-luvun industrial-hengessä. Autenttisuus ja rouheus ovat avainsanoja kuvaamaan tilaa. Upea Valimo on käytössä vain kesäkuun puolivälistä syyskuun alkuun.

Tunnelmallinen Valimon juhlapaikan sisätila.

Kankirautavarasto

Rustiikkinen Kankirautavarasto huokuu 1850-luvun tunnelmaa, punatiiliseinineen ja lankkulattioineen. Aiemmin kankiraudan varastopaikkana toiminut tila tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät juhlatilat 20–80 hengelle. Tila on vuokrattavissa alku keväästä loppu syksyyn.

Kankirautavarasto ulkoa.

Catering

Meiltä voitte tilata catering-palvelun pienempiin juhliin, max 50 hlö. Tarjoamme monipuolisia menú vaihtoehtoja. Erikoisuutenamme meillä on meidän itse loimuttama lohi, hiillosperunat sekä talon fenkolisalaatti. Lisäksi teemme herkullisia kakkuja! Kakkuja on mahdollista tilata myös juhliin, jotka eivät ole tiloissamme.

Kysy rohkeasti tarjousta ja kerro meille menú toiveesi.

Juhlatarjoilut Kankirautavarastossa.

Yhteistyökumppanit

Vesipyörä.