Café Mathildedal | Herkullisen kotoisa kahvila

Kahvilamme ihanan isot ikkunat siivilöivät valoa ja kalusteet huokuvat menneen ajan lumoa. Kuppi huolella keitettyä pannukahvia ja pala itse tehtyä, suussa sulavaa kakkua – voiko täydellisempää hetkeä enää olla.

Kahvilamme on ollut alun perin ensimmäisiä kahviloita Mathildedalin kylässä. Vuonna 2004 Tuula Gustafsson perusti kahvilan vanhaan muuntajaan. Kahvilamme nimi oli alun perin Kahvila Kyläkonttori ja sen tausta-ajatuksena oli toimia kyläläisten kohtaamispaikkana. Vuonna 2015 nykyinen tila, jossa kahvilamme sijaitsee, vapautui ja muutimme kahvilamme isompiin tiloihin. Samalla muutimme myös nimen Kahvila Kyläkonttorista Café Mathildedaliksi. Tuttavallisimmin kutsumme Café Mathildedalia edelleen vain kahvilaksi.

Caféssa on pieni "kirjasto", josta voit lainata lukemista vierailusi ajaksi tai lunastaa haluamallasi summalla kotiin viemisiksi.

Kahvilan asiakaspaikkoja.

Herkut

Ihanassa kahvilassamme voit istahtaa kiireettömästi ja nauttia erilaisista juomista sekä herkullisista makeista ja suolaisista leivonnaisista. Teemme kaikki tuotteet itse paikan päällä lähituottajien raaka-aineista.

Mikään ei voita vasta paistettua korvapuustia tai salaisella reseptillä tehtyä porkkanakakkuamme. Kesäaikaan tarjolla myös muun muassa ihania marjamarenkikakkuja sekä munkkeja!

Kahvilan puodissa on myynnissä paikallisia herkkuja ja muita tuotteita, jotka sopivat hyvin tuliaisiksi.

Tuoreita pullia tarjottimella.

Lounas

Etsitkö lounaspaikkaa Mathildedalissa? Miltä kuulostaisi käsintehtyä pastaa valitsemallasi täytteellä, ruskistettuvoi-kastikkeella ja parmesaanilla? Tai raikassalaatti myös itse valitsemillasi täytteillä?

Kesällä lounastarjontamme koostuu käsintehdystä pastasta, salaattiannoksista ja paahdetusta levain-leivästä. Kaikki lähituottajien raaka-aineista totta kai!

Ruokafilosofiamme on ”yksikertaista ja hyvää aidoista raaka-aineista”!

Käsintehty lounaspasta.

Aamiainen

Kahvilamme tunnelmasta pääsee nauttimaan myös Hotellin aamiaisella, joka tarjoillaan pöytiin asiakkaan aikataulun mukaan. Lähituottajien raaka-aineista loihdittu aamupalalautanen on täydellinen aloitus lomapäivälle. Aampala Mathildedalissa, voiko ihanampaa päivänaloitusta olla!

Kesäisin tarjolla myös ”Cafén aamupala”, joka sisältää täytetyn sämpylän, jogurttia, tuoremehua ja kahvin tai teen. Tätä Cafén aamupalaa ei tarvitse varata ennakkoon, vaan se on saatavilla kahvilan aukeamisesta lounasajan alkuun ja kesäkauden ulkopuolella koko päivän!

Muille kun hotellivieraillemme aamiainen saatavilla ennakkovarauksesta sähköpostitse info@mathildedal.fi. Varaukset viimeistään vuorokausi ennen.

Aamiaiskattaus Café Mathildedalissa.

Paketit & Lahjakortit