VIRKISTYSPÄIVÄ MATHILDEDALISSA

Vietä mukava päivä yhdessä työkavereiden kanssa reippaillen Mathildedalin ruukkikylässä. Päivän aikana voi tutustua kylän historiaan ja nauttia kylän ajattomasta tunnelmasta, sekä pelailla työkavereiden kanssa minigolfin, tenniksen tai padelin mestaruudesta. Päivä alkaa aamukahvilla ja päättyy runsaaseen, paikallisista raaka-aineista loihdittuun Saaristolaispöytään.

 

OHJELMA (n. 5,5 h)

  • Aamukahvit talon saaristolaisleivällä Café Mathildedalissa
  • Opastettu Ruukkikierros, jonka aikana kerromme kylän historiasta ja nykypäivästä, sekä vanhoista ruukki rakennuksista. Tutustumme myös Teijon tehtaat vuosisatojen saatossa –museoon. (1 h)
  • Mathildedalin keskuspuiston aktiviteetit yksityiskäytössänne: padel, tennis, adventure minigolf. Non-stop aktiviteetit sopivat kaikille ja jokainen voi oman kiinnostuksensa mukaan kokeilla eri lajeja. Tämä on oiva tilaisuus myös ryhmäytyä leikkimieliseen kisailuun tiimien kesken. Ohjeistus & välineet sisältyvät. (2 h)
  • Saaristolaisbuffet on tarjolla meren äärellä Mathildedalin Marinassa. Buffet koostuu kauden raaka-aineista ja paikallisista mauista.

 

Paketti on tarjolla elo-lokakuu ja huhti-kesäkuu

Hinta: ohjelmat 730 €/ryhmä, ruokailut 45 €/ryhmä

 

Minimi osallistujamäärä on 25 hlö.

Lisämaksusta: Majoitus, sauna, kokoustila, muut ohjelmat/aktiviteetit

 

Varaukset: Hotel & Café Mathildedal, info@mathildedal.fi tai 050-3542487

Oletko kiinnostunut muista palveluistamme tai paketeistamme? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö! 

Tarjouspyyntö & Yhteydenotto

< < kaikki paketit
<< takaisin etusivulle