• Pieni huone

  Hotel Rooms
  Pienessä huoneessa on yhtenäinen 140cm leveä sänky. Hotellihuoneet on sisustettu loft-tyyliin. Huoneissa on oma kylpyhuone, sadesuihku ja taulutelevisio. Huone soveltuu 1 tai 2 hlölle, ei varavuode mahdollisuutta. Aamupala sisältyy hotelliyöhön ja se tarjoillaan asiakkaan aikataulun mukaan kahvilassamme.
  90 per night
 • King de Lux huone

  Hotel Rooms
  Isommassa King DeLuxe-huoneessa on yhtenäinen 180 cm leveä parisänky. Hotellihuoneet on sisustettu loft-tyyliin. Huoneissa on oma kylpyhuone, sadesuihku ja taulutelevisio. Huoneissa on mahdollisuus kahteen varavuoteeseen lisämaksusta. Aamupala sisältyy hotelliyöhön ja se tarjoillaan asiakkaan aikataulun mukaan kahvilassamme.
  120 per night
 • Standard huone

  Hotel Rooms
  Standard-huoneessa, 2 x 90cm leveä sänky yhdessä tai erikseen. Hotellihuoneet on sisustettu loft-tyyliin. Huoneissa on oma kylpyhuone, sadesuihku ja taulutelevisio. Yhdessä huoneessa on mahdollisuus varavuoteeseen lisämaksusta. Aamupala sisältyy hotelliyöhön ja se tarjoillaan asiakkaan aikataulun mukaan kahvilassamme.
  130 per night
Ruukinrannantie 6
25660 Mathildedal
FINLAND
info@mathildedal.fi

(N 60°13.199′)  |  (E 022°54.204′)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram