TEIJON KANSALLISPUISTO & MATHILDEDALIN RUUKKI -ryhmäpaketti alk. 49€/hlö

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään ja sen historiaan. Kylä edustaa 1800 – luvun ruukkia punamulta taloineen, kartano-miljöineen ja vanhoine tehdas-rakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä. Retken aikana kurkistamme alueen ja koko Suomen teolliseen historiaan, sekä siihen liittyviin tarinoihin ja tapahtumapaikkoihin. Teijon kansallispuistossa voit kokea koko Suomen luonnon ja sen monivivahteisuuden minikoossa.

Ohjelma (n. 5,5 h)

 

  • Saapuminen Mathildedalin Ruukkitehtaille. Aamukahvit suolaisella Café Mathildedalissa.
  • Pienen kävelyretken aikana tutustumme ruukkitehdasalueen vanhoihin rakennuksiin ja niiden historiaan oppaan johdolla. Teemme lyhyen kurkistuksen Teijon alueen ruukkien historiaan ja tähän päivään, sekä vierailemme Teijon Tehtaat Vuosisatojen Saatossa –historianäyttelyssä, jossa on esillä Teijon alueen ruukeissa valmistettuja koneita ja laitteita.
  • Matka jatkuu Teijon kansallispuistoon, Matildanjärvelle.
  • Luonto-osuuden aloitamme nautimalla lohikeittolounaan avotulen äärellä ulkona.
  • Lounaan jälkeen omatoimista tai opastettua  patikointia Teijon kansallispuistossa. Opastettu patikointi kiertää n. 5 km lenkin, käyden mm. Jeturkastin muinaisrannalla tai kiertäen Matildanjärven.
  • Päivän päätteeksi nautimme kahvit pullalla ulkona nuotion ääressä.

PAKETIN HINTA: 1.9.-31.5. välillä arkisin: 49 €/hlö (sis. Alv) ja 1.6.-31.8. välillä, sekä viikonloppuisin: 54 €/hlö (sis. Alv). Sisältäen kahvituksen, lounaan ja oppaiden palvelut Mathildedalin Ruukkitehtailla. Patikointi omatoimisesti. Ryhmäkoko min. 20 henkeä.

1.9.-31.5. välillä arkisin: 59 €/hlö (sis. Alv) ja 1.6.-31.8. välillä, sekä viikonloppuisin: 64 €/hlö (sis. Alv). Sisältäen kahvituksen, lounaan ja oppaiden palvelut Mathildedalin Ruukkitehtailla, sekä Teijon kansallispuistossa. Ryhmäkoko min. 20 henkeä.

Tilaisuuden lopullinen henkilömäärä tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Minimilaskutusperusteena toimii vahvistettu osallistujamäärä. Pidätämme oikeuden ohjelma- ja hinnanmuutoksiin. Erikoisruokavalioista perimme + 2€/hlö lisämaksun. Kaikki ruoka on laktoositonta.

Pakettien varaukset: Hotel & Café Mathildedal,  info@mathildedal.fi tai 050 – 3542487 Saapumisosoite:  Hotel & Café Mathildedal, Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal

Oletko kiinnostunut muista palveluistamme tai paketeistamme? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö! 

Tarjouspyyntö & Yhteydenotto

< < kaikki paketit
<< takaisin etusivulle