RUUKIN KOKOUSPAKETTI - 2 PVÄ alk. 242 €/hlö

Mathildedalin Ruukkitehtaat ja sitä ympäröivä ruukkikylä Teijon kansallispuiston kupeessa henkii hyväntuulista kylätunnelmaa: punamultataloja, ruukkirakennuksia, historiaa, puoteja, uniikkeja makuelämyksiä, käsityöläistuotteita, joita ei löydy muualta, sekä upeaa luontoa. Eläväinen kylä tarjoaa oivat puitteet kokous- ja työhyvinvointipäivien järjestämiseen läpi vuoden, vain 70 km päässä Turun keskustasta ja 120 km päässä Helsingistä.

Hotel & Café Mathildedal tarjoaa idyllistä luksusta rennolla palvelulla. Rustiikkinen kokous- ja juhlatila Kankirautavarasto tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät kokoustilat 10-50 hengelle. Rauhallinen ja luova ympäristö ajanmukaisella kokoustekniikalla inspiroi tarttumista hetkeen ja luo kokousintoa koko päiväksi.

Pittoreski kahdeksan huoneen hotelli mukailee ruukkikylän menneen ajan henkeä tämän päivän mukavuuksin. Lähituottajien raaka-aineista loihditut herkulliset ateriat ovat osa onnistunutta kokouspäivää.

Oppaan johdolla voi tutustua alueen historiaan ja nykyaikaan: Matildan Taika, Mathildedalissa kohtaavat ruukkimiljöö & luonto sekä Artesaanikierros -ryhmäpaketit ovat saatavilla ympäri vuoden. Teijon kansallispuiston maisemat ja reitit houkuttavat luontoelämykseen, jonka voi kruunata ruokailemalla avotulen äärellä. Ruoka- ja luontoelämykset kokouksen lomassa mahdollistavat unohtumattoman kokouksen kaikilla aisteilla.

Ruukin kokouspakettiin sisätyy:

  • kokoustila & kokoustekniikka käytössä 2 pvä
  • 2 x aamupala
  • 2 x päivän lounaspöytä katettuna
  • 2 x iltapäiväkahvi & leivos
  • 1 x avotuli-illallinen Teijon kansallispuiston kodalla tai ravintolassa
  • 1 x yöpyminen hotel Mathildedalissa
  • kokousvesi, kahvi/tee tarjolla kokous päivien ajan
  • ilmainen pysäköinti

Kysy myös oheisohjelmistamme!

Hinta: Majoitus 1 hh: alk. 282 €/hlö ja 2 hh alk. 242 €/hlö sisältäen yllä olevan ohjelman & palvelut.

Oletko kiinnostunut muista palveluistamme tai paketeistamme? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö! 

Tarjouspyyntö & Yhteydenotto

< < kaikki paketit
<< takaisin etusivulle