KANSALLISPUISTON HELMASSA-KOKOUSPAKETTI (1pv 69€)

Rento kokouspäivä Teijon kansallispuiston lumoavasta luonnosta nauttien rentouttaa mieltä ja virkistää pitkään. Onnistunutta kokouspäivää täydentävät mukava seura ja maukas lähituottajien raaka-aineista valmistettu ruoka.

Saapuminen Mathildedaliin, Teijon kansallispuiston luontokeskukseen, jossa päivä alkaa lähiruoasta koostuvalla aamupalalla samalla luontokokouspäivää teemoittaen.
Luontokeskuksesta etenemme syvemmälle luontoon omatoimisesti opaskartan avulla. Kokoustilana toimii koko ympäröivä luonto, jossa vain taivas on rajana ja perinteinen kokoustekniikka jää pois.
Etenemme rauhalliseen tahtiin pysähtyen luonnon kokoussaleihin ennalta sovitusti ja aina tilaisuuden tullen.
Maittavan lounaan nautimme tunnelmallisessa kodassa, jossa on mahdollista samalla myös kokoustaa. Ennen kodalta lähtöä annamme mukaan ennalta sovitun mukaisesti välipalaeväät jokaisen omaan reppuun tai uuteen omaksi saatavaan Fjällräven Kånken-reppuun.
Rento kokouspäivä luonnossa jatkuu. Iltapäiväkahvit nuotiolla tai vaihtoehtoisesti luontokeskuksessa. Samalla mahdollisuus kokouspäivän purkuun (luontokeskuksessa kokoustekniikkaa).
Kokouspäivän jälkeen mahdollisuus tutustua omatoimisesti Mathildedalin Ruukkitehtaiden alueeseen ja koko Mathildedalin ruukkikylän tarjontaan. Lisämaksusta esimerkiksi kyläleipomo- ja alpakkakehräämövierailu tai kyläoluen maistelua. Kokouspäivään on mahdollista yhdistää vuodenajasta riippuen myös muita aktiviteetteja kuten melontaa, soutamista tai kalastamista samalla kokoustaen.

PAKETIN HINTA: Arkisin (ma-pe) alkaen 69 €/hlö, sisältäen ohjelmassa mainitut ateriat, välipalaeväät, luonnon kokoussalien opaskartan. Fjällräven Kånken-repulla alkaen 134 €/hlö (sis. Alv). sisältäen ohjelmassa mainitut ateriat, välipalaeväät, luonnon kokoussalien opaskartan ja Fjällräven Kånken-repun. Muut palvelut lisämaksusta.

Ruukinrannantie 6
25660 Mathildedal
FINLAND
info@mathildedal.fi

(N 60°13.199′)  |  (E 022°54.204′)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram