MATILDAN TAIKA –kulttuuripaketti ryhmille alk. 57€/hlö

Tutustu Mathildedalin ruukkikylään ja sen historiaan. Kylä edustaa 1800 – luvun ruukkia punamulta taloineen, kartano-miljöineen ja vanhoine tehdas-rakennuksineen upean luonnon ja meren äärellä.

Retken aikana kurkistamme alueen ja koko Suomen teolliseen historiaan, sekä siihen liittyviin
tarinoihin ja tapahtumapaikkoihin.

Ohjelma (n. 4 h)

  • Nautimme kahvit leivonnaisella café Mathildedalissa, joka sijaitsee 1860 –luvulta peräisin olevassa koneistamo –rakennuksessa, meren äärellä.
  • Pienen kävelyretken aikana tutustumme ruukkitehdasalueen vanhoihin rakennuksiin ja niiden historiaan oppaan johdolla. Teemme lyhyen kurkistuksen Teijon alueen ruukkien historiaan ja tähän päivään, sekä vierailemme Teijon Tehtaat Vuosisatojen Saatossa -historianäyttelyssä, jossa on esillä Teijon alueen ruukeissa valmistettuja koneita ja laitteita.
  • Alpakkakierroksen aikana tutustumme alueella laiduntaviin alpakoihin ja niiden elämään. Kerromme alpakoista ja niiden elintavoista, villasta ja alpakkatuotteista.
  • Vierailemme myös Kaarnalaivan pajassa, jossa harjantekijä tekee työnäytöksen ja kertoo oman yritystarinansa.
  • Lounaan nautimme ravintola Mathildan Marinassa, josta on upea merinäköala Halikonlahdelle. Tai ravintola Ruukin Krouvissa, vanhassa karkaisimossa.
  • Retken aikana on myös ostosmahdollisuus.

PAKETIN HINTA: 1.9.-31.5. välillä arkisin: 57 €/hlö (sis. Alv) ja 1.6.-31.8. välillä, sekä viikonloppuisin: 64 €/hlö (sis. Alv). Sisältäen kahvituksen, lounaan ja oppaiden palvelut. Paketti on tarjolla ympäri vuoden. Ryhmäkoko min. 20 henkeä.

Räätälöimme myös erillisiä ohjelmakokonaisuuksia toiveidenne mukaan! Pidätämme oikeuden
ohjelma- ja hinnanmuutoksiin. Tilaisuuden lopullinen henkilömäärä tulee ilmoittaa viimeistään 14 vrkennen tilaisuutta. Minimilaskutusperusteena toimii vahvistettu osallistujamäärä.

Erikoisruokavalioista perimme + 2€/hlö lisämaksun. Kaikki ruoka on laktoositonta.

Pakettien varaukset: Hotel & Café Mathildedal info@mathildedal.fi tai 050 – 3542487 .
Saapumispaikka: Hotel & Café Mathildedal, Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal

Oletko kiinnostunut muista palveluistamme tai paketeistamme? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö! 

Tarjouspyyntö & Yhteydenotto

< < kaikki paketit
<< takaisin etusivulle