Ruukkitehtailla tapahtuu

Tapahtumakalenteri

Tutustu Hotel & Café Mathildedalin sekä Mathildedalin Ruukkitehtaiden tapahtumiin klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.

Valimo building at Mathildedal Ironworks.

Aina ajankohtainen Ruukkipolku

Ruukkipolku-kartta johdattaa omatoimisen matkaajan seikkailulle rakennusten hurmaavaan historiaan, joka avautuu vielä syvällisemmin oppaan mielenkiintoisten tarinoiden kautta. Kulttuurinälkäiset voivat hakea Ruukkipolku kartan hotellin vastaanotosta tai osallistua virtuaaliselle kierrokselle viereisestä kuvasta.

Mathildedalin Ruukkitehtailla sijaitsee myös Historianäyttely, johon on koottu Teijolla sekä Mathildedalissa aikanaan valmistettuja laitteita ja esineitä. Näyttelystä löytyy muun muassa Winha-moottorikelkka, Teijo-auto sekä erilaisia puimakoneita. Näyttely on avoinna keväällä ja syksyllä viikonloppuisin ja kesällä joka päivä. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Klikkaa alla olevaa kuvaketta ja lähde seikkailulle!

Ruukkipolkukartta & -audio

Lapsi ja isoäiti istumassa kahvilan sohvalla ja syömässä jäätelöä.

Mitä tehdä Mathildedalissa lasten kanssa | Vinkkimme lapsiperheiden vierailuihin

Mathildedal on sopiva matkakohde niin pariskunnille, ystävyksille, yksin matkaajalle kuin tietenkin myös lapsiperheille. Huvipuistoa ei kylästä löydy, mutta kaikenlaista puuhaa ja tutkittavaa kyllä löytyy.

Lue lisää

Latinalaisten rytmien kesäkuu

Kesäkuussa latinalaiset rytmit kuljettavat Mathildedalista Buenos Airesin sekä Havanan kaduille. 15.6.

Lue lisää

Alpakka-piknik, kesän söpöin aktiviteetti

Kesän hauskin ja söpöin kokemus on ehdottomasti Alpakka-piknik eli piknik alpakoiden seurassa. Nauti perheen tai ystävien kesken yksityinen piknikhetki yhdessä alpakoiden kanssa alpakkatarhassa!

Lue lisää