• image
  • image
  • image

Common sense

Common Sense Finland Oy är ett filmproduktionsbolag som grundades 2005. Dess huvudsakliga verksamhetsområden är reklamfilm och digitalisk marknadsföring och produktion av innehållet i dem. Företaget producerar även kortfilmer, dokumentärer och drama.

Common Sense Finland Oy,
Ruukinrannantie 8, 25660 Mathildedal


www.commonsense.fi

 

Fastighetsbolag Mathildedals Bruksverkstäder

Fastighetsbolaget Mathildedal Ruukki Works har hand om området och dess byggnader. De hyr ut fastigheterna och områdena för kultur och turism. Dessa hyrs även ut till arrangörerna för olika evenemang; teatergrupper, festivaler och konserter, artister och föreningar.

Vi vill ge en genuin upplevelse av hög kvalitet där mänsklighet har en stor roll. Vi arbetar med ett stort hjärta och kärlek!


Tuula Gustafsson tfn. 044 592 9847, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Harri Gustafsson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Luotsaamo

Oy Luotsaamo Ab specialiserar sig på utveckling av näringslivet. Man erbjuder tjänster för den offentliga sektorn samt för mikroföretag. Företagsutveckling, utredningar för näringslivet samt utvecklingsplaner, projektkonsultering och utbildning och föreläsningar inom ovan nämnda områden. Vi opererar nära människan och med folkvett, samtidigt som vi är en sakkunnig, pålitlig och punktlig partner.

Markus Suomi, puh 0400 344 515, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Krista Gustafsson puh 050 3542 487, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
www.luotsaamo.fi

Meri-Teijo fritidsområde

Meri-Teijo erbjuder speciella fritidsupplevelser under hela året. Kustmiljön och de idylliska byarna skapar en ram för en aktiv semester. Järnbruksområdena är fascinerande och tar oss med på en tidsresa flere hundra år bakåt i historien.  De tre järnbruksområdena tillsammans bildar idag Meri-Teijo fritidsområde. Meri-Teijo är en levande och aktiv plats där resenärer kan njuta av sin semester; upplevelser, natur, historia, kultur och motion under hela året. Välkommen att besöka och njuta av våra bästa tjänster!
www.meri-teijo.fi

Inga händelser