• image
  • image
  • image

Konferens- och festlokal "Stångjärnslager"

alt


Den unika järnbruksmiljön skapar ramarna för en lyckad konferensdag. Det ger deltagarna en oförglömlig upplevelse, ett avbrott i den vardagen! Konferensutrymmet ligger i 1850-talets stångjärnslager. Gamla lagerhyllor av trä och över 150 år gamla tegelväggar påminner oss om svunna tider. Idag fungerar Stångjärnslagret som idylliskt och modernt konferens- och utbildningsutrymme med luftkonditionering för 10 till 80 personer. Det finns audiovisuell utrustning, ljudutrustning, blädderblock och trådlöst internet. Under pauserna kan man vila i gungstolar eller i en soffhörna. Maten är en viktig del av en lyckad konferensdag. Restaurang Ruukin Krouvi och Café Kyläkonttori tar hand om detta. Vi gör maten med kärlek och av goda råvaror. Meri-Teijo friluftsområde erbjuder ett mångsidigt urval av aktiviteter såsom golf, vandring, paddling, camping, skidåkning, bergsklättring eller fiske.  Kulturintresserade erbjuds guidade turer i bruket och i byn. Utrymmet är också en lämplig festlokal för 20 - 80 personer; födelsedagar, släktträffar, bröllop, examensfester osv.

Exempel på ett KONFERENSPAKET:

- Morgon - och eftermiddagskaffe med tilltugg
- Dagens lunch i restaurangen
- Konferensutrymme och -teknik

Bokningar: Ruukkimatkailu Oy, Krista Gustafsson 050 3542 487, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

 

Fest- och evenemangslokal "Gjuteriet"

Gjuteriet är lämpligt för större sommarfester och evenemang. Gjuteriet har en scen och ett dansgolv. Det passar bra för konserter, marknader, teaterföreställningar, offentliga evenemang, bröllop, släktträffar, födelsedagar osv. Långa träbord och bänkar förstärker den autentiska atmosfären.

alt

Festlokalen ”Gjuteriet” är ett valsverk från 1800-talet. Det har en personlig och unik takkonstruktion, betonggolv och tjocka gamla stenmurar. Stora ”kyrkfönster” skapar en festlig stämning i salen. Utrymmet är skyddat av Museiverket.

Bokningar och tilläggsinformation: Tuula Gustafsson puh. 044 592 9847 eller Krista Gustafsson. 050 3542 487, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


 

Inga händelser