• image
  • image
  • image

Antikvitetsaffär Huldan Puoti

Är ett hus med fynd från det förgångna. Gammaldags nostalgiska kärl, möbler och textilier är karakteristiska för butiken.

Öppet lö-sö 11-17
 

Restaurang Ruukin Krouvi

Erbjuder saftiga pizzor och god mat á la carte.

Öppet må-to 11-14, fre-lö 11-21, sö 12-18.


Ruukin Kehräämö & Puoti

Är en lifestyle butik med stickade alpacka produkter. Till butikens produkturval hör också personliga smycken, kläder och skor.

Öppet ons-sö 11-17.


Cafeet Kyläkonttori & Puoti

Bakar och erbjuder söta och salta läckerheter. Vid sidan om finns en liten butik med lokala produkter.

Öppet lö-sö 111-17

Vi erbjuder äkta upplevelser i Södra Finlands bäst skyddade hemlighet, i Meri-Teijo fritidsområde.

Mathildedal är en av Tykö nejdens tre bruksbyar. Den bjuder på bruksidyll när den är som bäst: rödmyllade hus, bruksbyggnader, historia, kultur, natur och livet i byn.
Viktor Zebor Bremer grundade bruket år 1852. Mathildedals Bruksverkstäder representerar typisk 1800-tals bruksmiljö. I dag fungerar brukets fabriksområde som centrum för kulturturism.

Det natursköna bruksområdet är en port till skärgården. Vi erbjuder evenemang och tjänster året runt. Brukets högklassiga mötes- och festservice garanterar en lyckad dag med trevliga utrymmen, god mat och mångsidigt program. För kulturentusiaster har vi en utställning som berättar om brukets historia, guidade turer, sommarteater, konserter, konstutställningar och andra kulturevenemang.

Det färgglada kaféet Kyläkonttori & Puoti och restaurang Ruukin Krouvi erbjuder delikatesser för matälskare. Ruukin Kehräämö & Puoti är en lifestyle butik. Den har specialiserat sig på stickade alpacka produkter. Huldan puoti säljer charmiga gamla varor.

Gamla fabriksbyggnader märkta av tidens tand, vänlig service och parkartad miljö vid havet erbjuder upplevelser, harmoni och skönhet för alla sinnen!

 

Konferens- och festlokal "Kankirautavarasto"

Den unika järnbruksmiljön skapar ramarna för en lyckad konferensdag. Utrymmet passar för 10-80 personer. Fråga efter våra konferenspaket!

 

Fest- och evenemangslokal "Valimo"

är en perfekt plats för fester på sommaren; bröllop, födelsedagar, konserter, utställningar och andra händelser.

 

 

 

2013HotelliIlme1

Övernattning

Hotellet Ruukin Majatalo bjuder på mysig och högklassig övernattning året runt. Bokningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 050-3542487.

Inga händelser